Home > Institut > novosti : Izložba "Cro Gea"

Izložba "Cro Gea"

 

Nakon male stanke, pozivamo vas da i ove godine posjetite izložbu GEA koju organizira Hrvatsko geološko društvo.
Tema ovogodišnje izložbe je „Cro Gea“ vezana uz geološke motive iz Hrvatske, kako bi prikazali manje ili više poznate ljepote naše domovine.
Zahvaljujući velikom broju (100tinjak) iznimno dobrih i zanimljivih fotografija pristiglih na poziv HGD-a za izložbu komisija (Koraljka Bakrač, Nives Borčić, Karmen Fio Firi, Nina Kovačić, Katarina Krizmanić, Marta Mileusnić, Tihana Ružić i Monika Špišić) nije imala lak zadatak - odvojiti njih 40 koje će ove godine biti izložene. Izložba je otvorena u utorak 17. svibnja u prostorijama poslovne zgrade INA d.d. (Avenija V. Holjevca 10, Zagreb).
Pozivamo Vas na izložbu koje će u periodu od 13. lipnja do 2. rujna biti postavljena u prostoru našeg instituta i već tradicionalno uljepšavati stubište.
Nakon toga izložba se seli na RGN fakultet od 5. rujna do 7. listopada, u HPM-u od 10. listopada do 11. studenog, te na Geološki odsjek PMF-a od 11. studenog do Skupštine. Vjerujemo da ćete tijekom izložbe svojim sudjelovanjem u odabiru najbolje podržati izložbu. Autoru čija fotografija osvoji prvo mjesto dodijelit će se skromna nagrada, a sredstva prikupljena prodajom fotografija na redovitoj godišnjoj skupštini HGD-a biti će donirana u humanitarne svrhe.

 

Srdačan pozdrav,
Organizacijski odbor izložbe Gea 2016